
Συσκευές & Αξεσουάρ
杏仁香草蛋糕
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 片
Υλικά
杏仁蛋糕
-
奶油 少許,刷油用
-
杏仁碎片50 克
-
帶皮杏仁果220 克
-
蛋 (每顆約53-63克)4 顆
-
蛋黃3 顆
-
細砂糖250 克
-
低筋麵粉30 克
-
泡打粉1 ¼ 茶匙
-
肉桂粉1 茶匙
香草糖霜
-
蛋白3 顆
-
細砂糖140 克
-
鹽1 小撮
-
天然香草精½ 茶匙
-
奶油 室溫軟化、切塊100 克
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
394 kcal /
1648 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

派對蛋糕
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν