Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹焦糖巧克力布朗尼蛋糕
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 片
Υλικά
巧克力海綿蛋糕
-
奶油 切塊,多備一些刷油用60 克
-
細砂糖250 克
-
蛋 (每顆約53-63克)8 顆
-
低筋麵粉160 克
-
泡打粉1 ¼ 茶匙
-
無糖可可粉80 克
-
鹽2 小撮
鮮奶油和鹹焦糖內餡
-
焦糖醬100 克
-
奶油 切塊100 克
-
海鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)680 克
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
512 kcal /
2142 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
35 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

派對蛋糕
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν