Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹焦糖巧克力布朗尼蛋糕
                
                Προετοιμασία 1ωρ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                12 片
              
            Υλικά
巧克力海綿蛋糕
- 
          細砂糖250 克
- 
          蛋 (每顆約53-63克)8 顆
- 
          低筋麵粉160 克
- 
          泡打粉2 茶匙
- 
          無糖可可粉80 克
- 
          鹽2 小撮
鮮奶油和鹹焦糖醬
- 
          焦糖液 (詳見要訣)100 克
- 
          無鹽奶油 切塊100 克
- 
          海鹽 依個人口味調整1 茶匙
- 
          鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)680 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 片
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2142 kJ  / 
                        512 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        35 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        39 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        派對蛋糕
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        通向世界的窗口
                        30 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                     
                        
                       
                                     
                                    