
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Clafoutis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Clafoutis
-
Butter weich10 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Mandeln100 g
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Zucker30 g
-
Bittermandelaroma3 Tropfen
Kirschkompott und Fertigstellung
-
Zucker20 g
-
Speisestärke15 g
-
Zimt1 Msp.
-
Puderzucker1 - 2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2332 kJ /
556 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1ωρ. 45 λεπτ.
Fondant au Chocolat
20 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Tortentraum Himbeere
5ωρ.
Maracuja-Schmand-Torte
4ωρ. 45 λεπτ.
Pistazien-Mandel-Ähre
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Erdbeer-Himmelstorte
5ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Victoria-Sponge-Cake
1ωρ. 10 λεπτ.