三重巧克力蛋糕

三重巧克力蛋糕

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 片

Υλικά

巧克力蛋糕
  • 奶油 室溫軟化,切塊,多備一些刷油用
    200 克
  • (每顆約53-63克)
    3 顆
  • 細砂糖
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑巧克力 切塊
    150 克
  • 50 克
  • 紅糖
    100 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    80 克
  • 低筋麵粉
    190 克
  • 泡打粉
    2 ½ 茶匙
  • 小蘇打
    1 茶匙
  • 可可粉
    70 克
巧克力內餡
  • 黑巧克力 切塊
    100 克
  • 可可粉
    20 克
  • 奶油 切塊
    80 克
  • 1 小撮
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克
  • 甜煉乳
    350 克
巧克力甘納許
  • 黑巧克力 切塊
    150 克
  • 草莓
    250 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    80 克
  • 天然香草精
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 610 kcal / 2556 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 5.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων