
Συσκευές & Αξεσουάρ
三重巧克力蛋糕
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 片
Υλικά
巧克力蛋糕
-
奶油 室溫軟化,切塊,多備一些刷油用200 克
-
蛋 (每顆約53-63克)3 顆
-
細砂糖150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑巧克力 切塊150 克
-
水50 克
-
紅糖100 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)80 克
-
低筋麵粉190 克
-
泡打粉2 ½ 茶匙
-
小蘇打1 茶匙
-
可可粉70 克
巧克力內餡
-
黑巧克力 切塊100 克
-
可可粉20 克
-
奶油 切塊80 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
-
甜煉乳350 克
巧克力甘納許
-
黑巧克力 切塊150 克
-
草莓250 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)80 克
-
天然香草精1 茶匙
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
610 kcal /
2556 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

派對蛋糕
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν