
Συσκευές & Αξεσουάρ
陈皮牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
干辣椒1 个
-
蒜头10 克
-
姜 切片2 片
-
葱 切段2 支
-
八角1 粒
-
油10 克
-
花椒油10 克
-
陈皮 泡水后沥干水分30 克
-
花椒粉½ 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
牛里脊 切成2×2厘米的小块,汆水后备用300 克
-
米酒40 克
-
糖20 克
-
老抽15 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
282 kcal /
1182 kJ
Πρωτεΐνη
25.3 g
Λιπαρά
8.6 g
Υδατάνθρακες
20.3 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

食粤飘香
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων晚餐(辣椒鸡肉、胡萝卜拌西兰花、山药菌菇汤、杂粮米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Καμία βαθμολογία
墨鱼猪肉藕夹
Καμία βαθμολογία
双色鱼蛋汤
40 λεπτ.
宝宝茶碗蒸
Καμία βαθμολογία
丝瓜酿肉
Καμία βαθμολογία
百香果蒸肋排
Καμία βαθμολογία
薄百叶彩椒牛肉卷
Καμία βαθμολογία
牛肉丝炒银牙
Καμία βαθμολογία
河虾毛豆烧青椒
20 λεπτ.
肉丝炒萝卜丝
Καμία βαθμολογία
莴笋炒肉丝
18 λεπτ.