
Συσκευές & Αξεσουάρ
秋日楓糖核桃派
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 個
Υλικά
派皮
-
糖50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化100 克
-
低筋麵粉185 克
-
蛋30 克
-
鹽⅛ 茶匙
楓糖核桃餡
-
楓糖漿120 克
-
蛋黃4 顆
-
肉桂粉2 茶匙
-
鮮奶油240 克
-
山核桃 依個人喜好添加18 粒
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
2040 kcal /
8529 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
159 g
Υδατάνθρακες
146 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

烘焙新手變達人
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν