
Συσκευές & Αξεσουάρ
Empress Rice with Crème Anglaise
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 portions
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
9252 kJ /
2214 kcal
Λιπαρά
122 g
Υδατάνθρακες
199 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Patisserie
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Chocolate Mini Cheesecakes
4ωρ. 40 λεπτ.
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 λεπτ.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25ωρ.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4ωρ. 25 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Express Strawberries Dessert
5 λεπτ.
Chocolate Orange Mousse
2ωρ. 20 λεπτ.
Mini Iced Fingers
2ωρ. 10 λεπτ.
Black Forest Gateau
45 λεπτ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Chocolate Stale Bread Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Piped Raspberry Mousse
1ωρ.