榴莲酥

榴莲酥

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
25 个

Υλικά

油芯
  • 低筋面粉
    185 克
  • 猪油
    100 克
水皮
  • 低筋面粉
    245 克
  • 高筋面粉
    55 克
  • 猪油
    85 克
  • 135 克
组合
  • 榴莲果肉 压成泥
    500 克
  • 蛋液 ,适量

Διατροφή ανά 1 个

Θερμίδες 150 kcal / 629 kJ
Πρωτεΐνη 0.7 g
Λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων