
Συσκευές & Αξεσουάρ
榴莲酥
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
25 个
Υλικά
油芯
-
低筋面粉185 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉245 克
-
高筋面粉55 克
-
猪油85 克
-
水135 克
组合
-
榴莲果肉 压成泥500 克
-
蛋液 ,适量
Διατροφή ανά 1 个
Θερμίδες
150 kcal /
629 kJ
Πρωτεΐνη
0.7 g
Λιπαρά
7.2 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

烘焙滋味
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα