Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs

Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • d'eau
    200 g
  • de thé noir en feuilles
    1 sachet
  • de fruits confits entiers
    60 g
  • de raisins secs
    40 g
  • de sucre de canne complet non raffiné
    80 g
  • citron jaune non traité le zeste seulement
  • d'amandes décortiquées entières
    120 g
  • de farine de sarrasin
    50 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    100 g
  • œufs
    4
  • farine de riz complet un peu pour les fruits secs

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 366 kcal / 1526 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 23.4 g
Υδατάνθρακες 28.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων