
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Ketchup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
schwarze Pfefferkörner10 g
-
Szechuan-Pfeffer, ganz5 g
-
Schalotten180 g
-
Knoblauchzehe1
-
Pflanzenöl20 g
-
Muscovado-Zucker80 g
-
Tomatenmark100 g
-
Apfelessig50 g
-
Rotweinessig50 g
-
stückige Tomaten (800 g)1 Dose
-
Tomatensaft400 g
-
Basilikum abgezupft5 Stängel
-
Salz1 TL
-
Speisestärke35 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1341 kJ /
321 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatenpesto
10 Min
Paprikacreme
30 Min
Tomatenketchup
1 Std. 20 Min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 Std.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Roter Ziegen-Streich
25 Min
Petersilie-Chili-Pesto
10 Min
Zitrus-Aioli
10 Min
Bärlauchöl
15 Min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Bärlauchbutter
10 Min
Tomaten-Ketchup
40 Min