
Συσκευές & Αξεσουάρ
Matjesaufstrich mit Roter Bete
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
Apfel rotschalig, geachtelt1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Zwiebel (75 g), halbiert1
-
Zitronensaft20 g
-
Saure Sahne100 g
-
Quark150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Matjesfilets gewürfelt400 - 500 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
75 kcal /
313 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Frisch gestrichen
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZucchini-Frischkäse-Sauce
30 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrensauce
25 λεπτ.
Paprikasauce
40 λεπτ.
Paprikasauce mit Bratwurstbällchen zu Nudeln
30 λεπτ.
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 λεπτ.
Möhren-Tomaten-Sauce
25 λεπτ.
Hackfleischsauce mit Spinat
30 λεπτ.
Spaghetti Bolognese
40 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1ωρ.
Hirseaufstrich mit Apfel
30 λεπτ.