白酒蜜棗杏仁塔

白酒蜜棗杏仁塔

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

白酒蜜棗
  • 不甜白酒
    500 克
  • 100 克
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 肉桂棒
    5 克
  • 丁香
    3 粒
  • 棗子 ,去核,切片(厚約0.5公分)
    400 克
法式杏仁膏
  • 奶油 ,置於室溫軟化
    50 克
  • 冰糖粉
    40 克
  • 1 顆
  • 杏仁粉
    50 克
  • 低筋麵粉 ,先以篩網過篩
    10 克
  • 杏仁利口酒
    10 克
派皮
  • 奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些刷油用
    75 克
  • 低筋麵粉 ,以篩網過篩,多備一些灑粉用
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 852 kcal / 3563 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 36.5 g
Υδατάνθρακες 104.5 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων