 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鲑鱼时蔬色拉
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          柠檬 有机为佳,取皮屑½
- 
          新鲜综合香草 如: 欧芹, 罗勒, 细香葱),只取叶子2 - 3 根
- 
          蒜头1 瓣
- 
          2 小撮 干辣椒碎新鲜辣椒½ 根
- 
          橄榄油60 克
- 
          水1200 克
- 
          盐1 ½ 茶匙
- 
          藜麦(印加麦)100 克
- 
          去皮鲑鱼鱼排 (2 厘米厚)600 克
- 
          甜椒 切块160 克
- 
          紫洋葱 切块50 克
- 
          小黄瓜 切块120 克
- 
          菲达奶酪 切块150 克
- 
          新鲜综合香草 (如: 欧芹, 罗勒, 细香葱),只取叶子8 - 9 根
- 
          法国第戎芥末酱1 茶匙
- 
          醋1 汤匙
- 
          黑胡椒粉2 小撮
- 
          蛋形番茄 切块 (2 厘米)300 克
- 
          牛油果 只取果肉 (150-200 克),切片1 颗
- 
          100 克 新鲜嫩菠菜, ,切薄片羽衣甘蓝 切薄片100 克
- 
          南瓜籽 (προαιρετικό πεδίο)1 汤匙
- 
          蔓越莓干 (προαιρετικό πεδίο)2 汤匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        29 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2238 kJ  / 
                        534 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        37 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    