 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
扁豆咖哩佐蒸南瓜
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          小茴香籽 (10克)3 茶匙
- 
          香菜籽 (10克)4 茶匙
- 
          鹽1 ½ 茶匙
- 
          香菜 多備一些裝飾用30 克
- 
          3 大匙 椰子粉, (15克)椰子肉 (προαιρετικό πεδίο) 切塊 (約2-3公分)50 克
- 
          奶油 切塊80 克
- 
          洋蔥 切塊300 克
- 
          蒜頭2 粒
- 
          1 - 2 枝 新鮮青辣椒, (長約6-8公分),去籽辣椒粉½ - ¾ 茶匙
- 
          1000 - 1200 克 白胡桃南瓜, ,帶皮去籽、切8等份南瓜 帶皮去籽、切8等份1000 - 1200 克
- 
          小扁豆 (綠、黃或紅色)300 克
- 
          水1000 克
- 
          烘烤過的罐裝紅甜椒 略切(約1-2公分)250 - 300 克
- 
          法式酸奶油 (προαιρετικό πεδίο)130 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1504 kJ  / 
                        358 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        10.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        33 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    