 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蘑菇堅果番茄盅
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          綜合堅果 (如:杏仁果、核桃)50 克
- 
          特級初榨橄欖油30 克
- 
          洋蔥 切塊50 克
- 
          牛番茄 (Ø約5-6公分) (詳見要訣)1300 克
- 
          新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、杏鮑菇)100 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          1 茶匙 乾燥薄荷新鮮薄荷10 - 8 片
- 
          巴西利 只取葉子、多備一些裝飾用4 - 5 根
- 
          長粒米 (在來米)75 克
- 
          新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1644 kJ  / 
                        392 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        22 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        9.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        33 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    