蒸巧克力蛋糕佐打發鮮奶油

蒸巧克力蛋糕佐打發鮮奶油

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份

Υλικά

巧克力蛋糕
  • 蛋 (每顆重約53-63克) ,蛋白蛋黃分開
    4 顆
  • 100 克
  • 黑巧克力(可可含量50%) ,切塊 (約2公分)
    125 克
  • 奶油 ,切塊,多備一點刷油用
    125 克
  • 低筋麵粉 ,灑粉用
    少許
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 泡打粉 (5 克)
    1 茶匙
  • 600 克
打發鮮奶油與巧克力甘納許
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) ,冷藏
    315 克
  • 黑巧克力(可可含量50%) ,切塊(約2公分)
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 684 kcal / 2863 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων