 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸巧克力蛋糕佐打發鮮奶油
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
巧克力蛋糕
- 
          蛋 (每顆重約53-63克) 蛋白蛋黃分開4 顆
- 
          糖100 克
- 
          黑巧克力(可可含量50%) 切塊 (約2公分)125 克
- 
          奶油 切塊,多備一點刷油用125 克
- 
          低筋麵粉 灑粉用少許
- 
          低筋麵粉100 克
- 
          泡打粉 (5 克)1 茶匙
- 
          水600 克
打發鮮奶油與巧克力甘納許
- 
          鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) 冷藏315 克
- 
          黑巧克力(可可含量50%) 切塊(約2公分)80 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2863 kJ  / 
                        684 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        51 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    