 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紅豆鬆糕
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
紅豆泥
- 
          紅豆 浸泡4-24小時150 克
- 
          水850 克
- 
          紅糖50 克
鬆糕
- 
          在來米粉 (詳見要訣)100 克
- 
          糯米粉125 克
- 
          自製冰糖粉60 克
- 
          牛奶75 克
- 
          水果乾 (如:葡萄乾、杏桃乾),切小塊15 克
- 
          水1000 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1318 kJ  / 
                        314 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        66 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        磨米炊粿
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    