蒸巧克力蛋糕配打发鲜奶油

蒸巧克力蛋糕配打发鲜奶油

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份

Υλικά

巧克力蛋糕
  • ,蛋白和蛋黄分开
    4 颗
  • 100 克
  • 黑巧克力(含50%可可脂) ,切块(2厘米)
    125 克
  • 黄油 cut in pieces, plus extra for greasing
  • 面粉
    100 克
  • 泡打粉 (5克)
    1 茶匙
  • 600 克
打发鲜奶油和巧克力甘纳许
  • 稀奶油, 含脂量最低30% ,冷藏的
    315 克
  • 黑巧克力(含50%可可脂) ,切块 (2厘米)
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 684 kcal / 2863 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων