 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
辣味燉蔬菜
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          200 克 洋蔥, ,切塊紫洋蔥 切塊200 克
- 
          蒜頭20 克
- 
          新鮮紅辣椒 去籽,依個人口味調整1 根
- 
          橄欖油10 克
- 
          750 克 罐頭蕃茄新鮮番茄 切塊750 克
- 
          綜合甜椒 (如:黃、紅椒),切條(長約2公分)200 克
- 
          鹽1 - 1 ½ 茶匙
- 
          罐裝玉米粒 瀝乾水份150 克
- 
          罐裝腰豆 瀝乾水份 (瀝乾前約800克)500 克
- 
          6 根 素香腸, ,任一種類素蘑菇香腸 (450-600克)6 根
- 
          3 - 4 根 新鮮平葉巴西利, ,只取葉子香菜 只取葉子3 - 4 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1745 kJ  / 
                        418 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        13.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        27 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    