
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
butternut squash peeled and cubed (approx. ½ in.)5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
pecans chopped2 oz
-
brown sugar1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
dried cranberries1 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
77.2 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1344.1 kJ /
321.2 kcal
Λιπαρά
22.2 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Creamed Spinach
30 Min
Vegetable Pancakes
30 Min
Coleslaw
10 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Ratatouille
40 Min
Steamed Rice
25 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Spanish Rice
35 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min