Συσκευές & Αξεσουάρ
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
butternut squash peeled and cubed (approx. ½ in.)5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
pecans chopped2 oz
-
brown sugar1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
dried cranberries1 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
77.2 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1344.1 kJ /
321.2 kcal
Λιπαρά
22.2 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Garlic Broccoli
20 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 λεπτ.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 λεπτ.
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 λεπτ.
Spanish Rice
30 λεπτ.
Steamed Rice
25 λεπτ.
Brown Sugar Baked Beans
45 λεπτ.
Chunky Guacamole
10 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.