Αχλάδια στον ατμό με σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με κάρδαμο

Αχλάδια στον ατμό με σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με κάρδαμο

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • νερό
    400 γρ.
  • αχλάδια (3-4), ώριμα, χωρίς τη φλούδα, κομμένα στη μέση, χωρίς το εσωτερικό σκληρό τους μέρος και τα κουκούτσια
    300 - 400 γρ.
  • μαύρη σοκολάτα (50% κακάο) κομμένη σε κομμάτια (2-3 εκ.)
    100 γρ.
  • κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
    100 γρ.
  • μέλι
    1 κ.γλ.
  • αλεσμένο κάρδαμο
    1 ½ κ.γλ.
  • αμύγδαλα φιλέ (σε λεπτές φέτες) καβουρδισμένα
    50 γρ.
    50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, ανάλατα, καβουρδισμένα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 354 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 5.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων