Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια στον ατμό με σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με κάρδαμο
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό400 γρ.
-
αχλάδια (3-4), ώριμα, χωρίς τη φλούδα, κομμένα στη μέση, χωρίς το εσωτερικό σκληρό τους μέρος και τα κουκούτσια300 - 400 γρ.
-
μαύρη σοκολάτα (50% κακάο) κομμένη σε κομμάτια (2-3 εκ.)100 γρ.
-
κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά100 γρ.
-
μέλι1 κ.γλ.
-
αλεσμένο κάρδαμο1 ½ κ.γλ.
-
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, ανάλατα, καβουρδισμένααμύγδαλα φιλέ (σε λεπτές φέτες) καβουρδισμένα50 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1480 kJ /
354 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Γευστικά Γεύματα σε 4 επίπεδα
72 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠάβλοβα με φρούτα του δάσους
5ωρ. 30 λεπτ.
Γλυκό αμυγδάλου
20 λεπτ.
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 λεπτ.
Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ
1ωρ. 30 λεπτ.
Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης
Καμία βαθμολογία
Παστέλι με φιστίκια Αιγίνης
Καμία βαθμολογία
Ατομικά παρφέ με λευκή σοκολάτα, φράουλα και φιστίκι
5ωρ.
Γλυκό ψυγείου με μήλα και κρέμα μπισκότου speculoos
Καμία βαθμολογία
Κραμπλ με μπανάνα και αχλάδι
30 λεπτ.
Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα
14ωρ. 55 λεπτ.
Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα
15 λεπτ.
Επιδόρπιο ουράνιο τόξο με γιαούρτι και φρούτα
20 λεπτ.