Gluten-Free Pizza Dough

Gluten-Free Pizza Dough

3.3 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 pieces

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided
    2 tbsp
  • white rice flour plus extra to dust
    8 oz
  • tapioca starch
    4 oz
  • potato starch
    2 oz
  • sugar
    2 tsp
  • white vinegar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • rapid rise yeast
    1 packet/envelope
  • water
    6 oz
  • large egg
    1

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 935.7 kcal / 3914.8 kJ
Πρωτεΐνη 12.6 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 168.6 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 1219.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων