Vellutata al peperone rosso e zenzero

Vellutata al peperone rosso e zenzero

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di peperoni rossi tagliati a pezzi (3 x 3 cm)
    150 g
  • di cipolle rosse tagliate in quarti
    150 g
  • di aglio (non pelati)
    2 spicchi
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di zenzero fresco
    30 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaino
  • di coriandolo, in polvere
    1 cucchiaino
  • di patate pelate e tagliate a pezzi (2 x 2 cm)
    120 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 ½ cucchiaio
    1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 cucchiaino
  • di quark
    4 cucchiai
    4 cucchiai di yogurt greco

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 178 kcal / 745 kJ
Πρωτεΐνη 5.74 g
Λιπαρά 13.05 g
Υδατάνθρακες 9.46 g
Φυτικές ίνες 1.89 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων