Tartare di carne

Tartare di carne

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di controfiletto di manzo tagliato a cubetti (circa 4 x 4 cm)
    500 g
  • di cipollotti tagliati a metà (circa. 3 gambi)
    250 g
  • di cetriolini sott'aceto sgocciolati
    100 g
  • uova sode
    2
  • cipolla tagliata a metà (circa 150-200 g)
    1
  • di prezzemolo fresco solo le foglie
    2 rametti
  • di cerfoglio fresco solo le foglie
    2 rametti
  • di dragoncello, fresco
    4 foglie
  • di succo di limone, spremuto fresco
    20 g
  • di ketchup
    80 g
  • di salsa Worcestershire (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaio
  • di capperi sott'aceto
    3 cucchiai
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 160 kcal / 670 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων