
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 potjes
Υλικά
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 pot
Θερμίδες
936 kcal /
3922 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
227 g
Φυτικές ίνες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kado's uit eigen keuken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVloeibare karamel
25min
Pesto met basilicum
Nessuna valutazione
Dadel curry dip
5min
Choronsaus
20min
Pico de Gallo
Nessuna valutazione
Spaghetti Bolognese
40min
Hummus
5min
Zuivelvrije tzatziki
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Vegan boter
Nessuna valutazione
Vegan jus
40min
Tomaat basilicum spread
5min