
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 potjes
Υλικά
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 pot
Θερμίδες
936 kcal /
3922 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
227 g
Φυτικές ίνες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kado's uit eigen keuken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Bearnaisesaus
20 λεπτ.
Basilicumpesto
10 λεπτ.
Hummus
5 λεπτ.
Falafel met rode bieten hummus
20 λεπτ.
Yoghurt en muntdressing
15 λεπτ.
Béarnaisesaus
Καμία βαθμολογία
Tomaat basilicum spread
5 λεπτ.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 λεπτ.
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bolognese
Καμία βαθμολογία
Hollandaise saus
Καμία βαθμολογία