Συσκευές & Αξεσουάρ
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 potjes
Υλικά
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 pot
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
3922 kJ /
936 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
15.1 g
Υδατάνθρακες
227 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Kado's uit eigen keuken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bolognese
40 λεπτ.
Hollandaise saus
Καμία βαθμολογία
Bolognesesaus
1ωρ. 15 λεπτ.
Hummus
5 λεπτ.
Zuivelvrije tzatziki
Καμία βαθμολογία
Kimchi kaasdip
Καμία βαθμολογία
Vegan boter
Καμία βαθμολογία
Vegan jus
40 λεπτ.
Gorgonzola spread
Καμία βαθμολογία
Pompoen baba ganoush
35 λεπτ.