Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterraanse parelgerstrisotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (προαιρετικό πεδίο)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2159 kJ /
517 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Go vegan!
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMoussaka met linzen
2ωρ. 20 λεπτ.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Καμία βαθμολογία
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Mediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Groentesandwiches
Καμία βαθμολογία
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 λεπτ.
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 λεπτ.
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 λεπτ.
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία