
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterraanse parelgerstrisotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
groentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (προαιρετικό πεδίο)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2159 kJ /
517 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Go vegan!
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMoussaka met linzen
2ωρ. 20 λεπτ.
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 λεπτ.
Falafel met rode bieten hummus
20 λεπτ.
Chili non Carne
1ωρ.
Pasta met prei en ajvar
30 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Bloemige Focaccia
Καμία βαθμολογία
Risottata Aziatische noedels met groenten
Καμία βαθμολογία
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία