
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterraanse parelgerstrisotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
groentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (προαιρετικό πεδίο)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
517 kcal /
2159 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Go vegan!
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFalafel met rode bieten hummus
20 λεπτ.
Asperge ovenschotel
1ωρ. 30 λεπτ.
Moussaka met linzen
2ωρ. 20 λεπτ.
Bloemkool-spinazie lasagne
1ωρ. 45 λεπτ.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1ωρ.
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
Καμία βαθμολογία
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Καμία βαθμολογία