Root Vegetable Soufflé

Root Vegetable Soufflé

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
    2 oz
  • sugar
    1 oz
  • carrots sliced (1 in.)
    8 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrot juice (100% juice)
    16 oz
  • whole milk
    6 oz
  • all-purpose flour
    4 oz
  • egg yolks from large eggs
    3
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • egg whites from large eggs
    5

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 282.1 kcal / 1180.2 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 38.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 232.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων