Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmorejo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
424 kcal /
1771 kJ
Πρωτεΐνη
13.04 g
Λιπαρά
33.19 g
Υδατάνθρακες
18.15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 λεπτ.
Gemüsesuppe
25 λεπτ.
Bouillabaisse
1ωρ.
Tom Kha Gai
45 λεπτ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Linsen-Tomateneintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
40 λεπτ.
Dinkelsuppe nach Bauernart
50 λεπτ.