
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rüebli geschält, in Stücken (3 cm)100 g
-
Lauch in Stücken (3 cm)100 g
-
Wasser400 g
-
Weisswein (z. B. Chasselas)300 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Saucen-Halbrahm100 g
-
Eigelbe2
-
Paprika1 Prise
-
Salz nach Belieben1 Prise
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
-
Schnittlauch (10 g), in Ringen½ Bund
-
Blätterteig ausgewallt (25 cm x 42 cm)1
-
Ei verklopft1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portionen
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1976 kJ /
473 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarkklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Thai-Nudelsuppe
35 min
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Schnelle Gemüse-Spätzli-Suppe
35 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Tomatencremesuppe
35 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Thai Tom Yum
Brak ocen