
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bucatini all'amatriciana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Pecorino Romano in Stücken (3 cm)40 g
-
roter Chili, alle Sorten getrocknet1
-
natives Olivenöl extra20 g
-
Pancetta gewürfelt (2 cm)150 g
-
geschälte Tomaten frisch oder aus der Dose400 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine360 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
21.4 g
Θερμίδες
2197 kJ /
525 kcal
Λιπαρά
20.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
67.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOne-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 Min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 Min
Spaghetti
15 Min
Ravioli Cinque Pi
20 Min
Spinat-Lasagne
3 Std.
Steinpilz-Risotto
45 Min
Pad Thai mit Garnelen
55 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min