
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
d'amandes150 g
-
de sucre60 g
-
oeuf1
-
d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)15 g
-
de pâte filo2 feuilles
-
de beurre, non salé fondu50 g
-
de miel40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
490 kcal /
2050 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Saveurs du Maroc
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο

Saveurs du Maroc
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte au citron meringuée
1ωρ. 10 λεπτ.
Cake imbibé au citron
1ωρ. 30 λεπτ.
Pain à la banane
1ωρ. 50 λεπτ.
Moelleux au chocolat
1ωρ. 15 λεπτ.
Gâteau du Vully
Καμία βαθμολογία
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1ωρ. 30 λεπτ.
Volcan au chocolat
15 λεπτ.
Sponge cake à l'orange
1ωρ.
Cannelés
13ωρ. 45 λεπτ.
Napolitain
1ωρ. 40 λεπτ.
Gâteau de Linz
1ωρ.
Gâteau à l’orange
50 λεπτ.