Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)

Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'amandes
    150 g
  • de sucre
    60 g
  • oeuf
    1
  • d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
    15 g
  • de pâte filo
    2 feuilles
  • de beurre, non salé fondu
    50 g
  • de miel
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 490 kcal / 2050 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων