
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
150 g d'amandes
-
60 g de sucre
-
1 œuf
-
15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
-
2 feuilles de pâte filo
-
50 g de beurre non salé fondu
-
40 g de miel
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2050 kJ /
490 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Saveurs du Maroc
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο

Saveurs du Maroc
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGaufres de Liège sans lactose
1ωρ. 30 λεπτ.
Gâteau au chocolat et ganache au chocolat
1ωρ.
Layer cake en nuances de verts
Καμία βαθμολογία
Moelleux au chocolat
1ωρ. 15 λεπτ.
Cake au citron vert
1ωρ.
Gâteau marbré
2ωρ. 10 λεπτ.
Tarte aux pommes râpées
1ωρ. 10 λεπτ.
Cake imbibé au citron
1ωρ. 30 λεπτ.
Biscuits au beurre
50 λεπτ.
Gâteau au caramel
3ωρ. 50 λεπτ.
Galette des Rois à la frangipane
50 λεπτ.
Cantucci
1ωρ. 50 λεπτ.