
Συσκευές & Αξεσουάρ
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
338.1 kcal /
1414.4 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
350.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνColeslaw
10 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Ratatouille
40 min
Steamed Rice
25 min
Chunky Guacamole
10 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Falafel Waffle
40 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Waldorf Salad
15 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min