Greek Vegetables

Greek Vegetables

3.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • garlic cloves to taste
    1 oz
  • parsnips quartered
    3 oz
    3 oz potatoes, quartered
  • green cabbage cut into pieces (2 in.), divided
    4 oz
  • fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided
    4 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • poblano chili stem and seeds removed
    1
  • Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters
    4 oz
  • whole tomatoes quartered
    4 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided
    4 oz
  • zucchini cubed (approx. 2 in.)
    1 oz
  • eggplant cubed (approx. 1 in.)
    2 oz
  • fresh oregano leaves only, to taste
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • fennel bulb cubed (approx. 1 in.)
    2 oz
  • feta cheese crumbled, to serve
    2 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 303 kcal / 1268 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων