Συσκευές & Αξεσουάρ
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
50 pieces
Υλικά
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
1.1 g
Θερμίδες
251 kJ /
60 kcal
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25h
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Caramel peach brioche
2h 15min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Chocolate Digestives
1h 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Rugalach
1h 55min
Rich Fruit Cake
25h 25min