
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dacquoise praliné au chocolat
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
La dacquoise
-
d'amandes en poudre135 g
-
de sucre glace150 g
-
blancs d'œufs5
-
de sucre50 g
-
de pralin (cf. conseil)40 g
La ganache chocolat
-
de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux250 g
-
de crème, 35 % m.g. très froide250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519 kcal /
2165 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Passionnément chocolat
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνProfiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Citron givré
12ωρ.
Mousse au chocolat
3ωρ. 20 λεπτ.
Cake imbibé au citron
1ωρ. 30 λεπτ.
Mousse au Toblerone®
3ωρ. 10 λεπτ.
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4ωρ. 35 λεπτ.
Cheesecake New York
6ωρ. 30 λεπτ.
Crème au chocolat
3ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon
15 λεπτ.
Cœurs meringués
2ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sorbet citron
8ωρ. 30 λεπτ.