
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dacquoise praliné au chocolat
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
La dacquoise
-
135 g d'amandes en poudre
-
150 g de sucre glace
-
5 blancs d'œufs
-
50 g de sucre
-
40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
-
250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
-
250 g de crème, 35 % m.g. très froide
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519 kcal /
2165 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Passionnément chocolat
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνProfiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Glace au chocolat
12ωρ.
Iles flottantes
1ωρ.
Glace aux fruits
5 λεπτ.
Glace à la banane
5 λεπτ.
Sorbet aux fruits
10 λεπτ.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
Καμία βαθμολογία
Mille-feuilles
2ωρ. 25 λεπτ.
Crème renversée au chocolat
1ωρ. 30 λεπτ.
Dessert au café
15 λεπτ.
Citron givré
12ωρ.
Fraise Cheesecake au Varoma
5ωρ.