
Συσκευές & Αξεσουάρ
Et Bulyon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları4 dal
-
tuz iri taneli150 g
-
su30 g
-
kuru defne yaprağı1
-
karanfil1
Διατροφή ανά 4 porsiyon
Πρωτεΐνη
59 g
Θερμίδες
2754 kJ /
658 kcal
Λιπαρά
38 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kolay Fikirler
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoğuk Demlenmiş Kahve Konsantresi (Cold Brew Concentrate)
12ωρ.
Yemyeşil Smoothie
Καμία βαθμολογία
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
Καμία βαθμολογία
Glütensiz, Vegan Mercimek Wrapleri
Καμία βαθμολογία
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 λεπτ.
Tereyağı
40 λεπτ.
Beze (Mereng)
2ωρ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Patates
35 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Waffle
1ωρ. 30 λεπτ.
Harissa
25 λεπτ.