
Συσκευές & Αξεσουάρ
Et Bulyon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları4 dal
-
tuz iri taneli150 g
-
su30 g
-
kuru defne yaprağı1
-
karanfil1
Διατροφή ανά 4 porsiyon
Θερμίδες
658 kcal /
2754 kJ
Πρωτεΐνη
59 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kolay Fikirler
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYeşil Sebzeler İçecek Tozu
Καμία βαθμολογία
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 λεπτ.
Tereyağı
40 λεπτ.
Beze (Mereng)
2ωρ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Patates
35 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Waffle
1ωρ. 30 λεπτ.
Harissa
25 λεπτ.
Badem Labne
Καμία βαθμολογία
Sotelenmiş Ananas
Καμία βαθμολογία
Zencefilli Baharat Karışımı
Καμία βαθμολογία