
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tavuk Bulyon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)200 g
-
karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları4 dal
-
iri taneli tuz150 g
-
beyaz şarap100 g
-
kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)1
-
karanfil1
-
kişniş tohumu5
Διατροφή ανά 4 porsiyon
Θερμίδες
649 kcal /
2714 kJ
Πρωτεΐνη
58 g
Λιπαρά
35 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kolay Fikirler
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYeşil Sebzeler İçecek Tozu
Keine Bewertungen
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 Min
Tereyağı
40 Min
Beze (Mereng)
2 Std.
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Haşlanmış Patates
35 Min
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Waffle
1 Std. 30 Min
Harissa
25 Min
Badem Labne
Keine Bewertungen
Sotelenmiş Ananas
Keine Bewertungen
Zencefilli Baharat Karışımı
Keine Bewertungen