Συσκευές & Αξεσουάρ
Tavuk Bulyon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)200 g
-
karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları4 dal
-
iri taneli tuz150 g
-
beyaz şarap100 g
-
kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)1
-
karanfil1
-
kişniş tohumu5
Διατροφή ανά 4 porsiyon
Πρωτεΐνη
58 g
Θερμίδες
2714 kJ /
649 kcal
Λιπαρά
35 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kolay Fikirler
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoğuk Demlenmiş Kahve Konsantresi (Cold Brew Concentrate)
12ωρ.
Yemyeşil Smoothie
Καμία βαθμολογία
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
Καμία βαθμολογία
Glütensiz, Vegan Mercimek Wrapleri
Καμία βαθμολογία
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 λεπτ.
Tereyağı
40 λεπτ.
Beze (Mereng)
2ωρ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Patates
35 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Waffle
1ωρ. 30 λεπτ.
Harissa
25 λεπτ.