
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantar Çorbası
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
kültür mantarı ikiye veya dörde bölünmüş400 g
-
su500 - 600 g
-
süt200 g
-
ev yapımı sebze bulyon1 tepeleme tk
-
un50 g
-
tuz½ tk
-
krema50 g
-
taze maydanoz sadece yaprakları4 dal
-
labne (προαιρετικό πεδίο) peynir40 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
550 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9ωρ.
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 λεπτ.
Sebze Çorbası
35 λεπτ.
Sütlü Domates Çorbası
55 λεπτ.
Kaşar Peynirli Domates Çorbası
40 λεπτ.
Cennet Çorbası
40 λεπτ.
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 λεπτ.
Kremalı Kabak Çorbası
25 λεπτ.
Şehriyeli Domates Çorbası
45 λεπτ.
Taneli Sebze Çorbası
50 λεπτ.
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 λεπτ.
Pirinçli Yayla Çorbası
50 λεπτ.