
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛蒡野菇丼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
牛蒡 ,切絲80 克
-
鴻喜菇150 克
-
醬油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
蛋 ,打散2 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
210 kcal /
878 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

低卡新食感
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν