Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes

Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes

4.3 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 pieces

Υλικά

Dough
  • olive oil to grease
  • warm water (100°F-110°F)
    15 oz
  • bread flour
    16 oz
  • semolina plus extra to sprinkle
    6 oz
  • rapid rise yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope rapid rise yeast
  • salt
    1 tbsp
Filling
  • Parmesan cheese cut into 1 in. pieces
    2 oz
  • Fontina cheese cut into 1 in. pieces
    2 oz
  • sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
    4 oz
  • yellow onions quartered
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves (approx. 3 stems)
    8
  • Italian sausage casing removed, cut into 1 in. pieces
    16 oz
  • pine nuts
    1 oz
  • large egg lightly beaten
    1
  • dried oregano (προαιρετικό πεδίο)
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 813 kcal / 3402 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 84 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων