 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
木耳炒肉片
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          猪里脊肉 切薄片130 克
- 
          料酒1 茶匙
- 
          淀粉1 茶匙
- 
          姜1 片
- 
          油15 克
- 
          黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二7 个
- 
          葱 切段10 克
- 
          生抽1 汤匙
- 
          醋2 茶匙
- 
          糖1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        668 kJ  / 
                        159.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
1ωρ. 5 λεπτ.
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
糟溜鱼片TM7
Καμία βαθμολογία
麻辣串串
40 λεπτ.
白切鸡
Καμία βαθμολογία
油面筋塞肉
55 λεπτ.
麻婆豆腐
35 λεπτ.
白蟹豆腐煲
Καμία βαθμολογία
番茄肥牛豆腐煲
Καμία βαθμολογία
 
                                     
                                    