Meat Stock Paste

Meat Stock Paste

4.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
400 g

Υλικά

  • meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)
    300 g
  • mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • red wine
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1

Διατροφή ανά 400 g

Θερμίδες 551 kcal / 2305.3 kJ
Πρωτεΐνη 73.6 g
Λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 16.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 58983.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων