
Συσκευές & Αξεσουάρ
Heidelbeer-Marmorkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
-
Zitrone Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 4 EL Saft ausgepresst1
-
Heidelbeeren TK, aufgetaut150 g
-
Mehl480 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker170 g
-
Salz1 Prise
-
Eier5
-
Backpulver4 TL
-
Milch100 g
-
Puderzucker selbst gemacht2 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
304 kcal /
1270 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
124 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTriple-Kokos-Brownies
4ωρ.
Aprikosen-Banana-Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Kirschenmichel
1ωρ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Nektarinen-Holunder-Eis
12ωρ.
Joghurt-Grießkuchen
5ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.