
Συσκευές & Αξεσουάρ
Heidelbeer-Marmorkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
-
Zitrone Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 4 EL Saft ausgepresst1
-
Heidelbeeren TK, aufgetaut150 g
-
Mehl480 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker170 g
-
Salz1 Prise
-
Eier5
-
Backpulver4 TL
-
Milch100 g
-
Puderzucker selbst gemacht2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
124 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1270 kJ /
304 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFondant au Chocolat
20 Min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3 Std.
Mojito-Torte
2 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1 Std.
Cantuccini
1 Std. 30 Min
Amerikanische Cinnamon-Rolls
3 Std.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 Std. 20 Min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 Std. 30 Min