Zwetschgenkuchen mit Feigen

Zwetschgenkuchen mit Feigen

4.7 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ.
20 Stücke

Υλικά

Teig
  • Milch
    250 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Zucker
    100 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Butter weich, in Stücken
    130 g
  • Salz
    ½ TL
  • Ei
    1
Belag und Fertigstellung
  • Zwetschgen
    1750 g
  • Zucker
    50 g
  • Zimt
    ½ TL
  • Pistazien, gesalzen geröstet
    25 g
  • Kirschnektar
    300 g
  • Tortenguss, weiß
    1 Pck.
  • Feigen reif (à 40 g), gesechstelt
    7

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 255 kcal / 1068 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 40 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων