
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zwetschgenkuchen mit Feigen
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ.
20 Stücke
Υλικά
Teig
-
Milch250 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker100 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Butter weich, in Stücken130 g
-
Salz½ TL
-
Ei1
Belag und Fertigstellung
-
Zwetschgen1750 g
-
Zucker50 g
-
Zimt½ TL
-
Pistazien, gesalzen geröstet25 g
-
Kirschnektar300 g
-
Tortenguss, weiß1 Pck.
-
Feigen reif (à 40 g), gesechstelt7
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1068 kJ /
255 kcal
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFondant au Chocolat
20 λεπτ.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1ωρ. 45 λεπτ.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Mojito-Torte
2ωρ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Cantuccini
1ωρ. 30 λεπτ.
Amerikanische Cinnamon-Rolls
3ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1ωρ. 30 λεπτ.
Weiße Trüffeltarte
3ωρ. 30 λεπτ.