Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques

Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques

3.8 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Panna cotta
  • 1 chorrito de aceite de girasol
  • 3 hojas de gelatina
  • 50 g de miel
  • 250 g de yogur natural
  • 20 g de zumo de limón
  • 120 g de nata para cocinar (18% de grasa)
Salsa de albaricoques
  • 80 g de orejones de albaricoque
  • 300 g de agua
  • 30 g de miel

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 189.2 kcal / 790.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 20.7 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων