雪菜肉丝炒春笋

雪菜肉丝炒春笋

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 猪里脊肉 ,切丝
    100 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 20
  • 新鲜红辣椒 ,切片
    1 支
  • 雪菜 ,泡水约2小时后冲洗干净,切末
    250 克
  • 15 克
  • ,切丝
    120 克
  • 1 小撮
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 206.3 kcal / 863.3 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 3.1 g
Φυτικές ίνες 7.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων