 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜肉丝炒春笋
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          猪里脊肉 切丝100 克
- 
          淀粉1 茶匙
- 
          油20
- 
          新鲜红辣椒 切片1 支
- 
          雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
- 
          油15 克
- 
          笋 切丝120 克
- 
          盐1 小撮
- 
          糖½ 茶匙
- 
          料酒10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        863.3 kJ  / 
                        206.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        7.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    