
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
Schokoladenkuchen
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln, gehobelt20 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Zucker150 g
-
brauner Zucker100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Kakao40 g
-
Mehl140 g
Bienenstichkruste
-
Butter50 g
-
Zucker40 g
-
Honig40 g
-
Salz1 Prise
-
Milch20 g
-
Mandeln, gehobelt100 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
440 kcal /
1840 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9ωρ.
Geburtstags-Numbercake
2ωρ. 20 λεπτ.
Lettercake/Numbercake
2ωρ. 20 λεπτ.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1ωρ. 20 λεπτ.
Rotweinschnitten mit Kirschen
1ωρ.
Super-Geburtstags-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladencookies
45 λεπτ.
Rhabarber-Streuselkuchen
2ωρ.
Banana Bread mit Pecannüssen
2ωρ.
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2ωρ.
Bananen-Karamell-Pie
2ωρ. 30 λεπτ.
Naked Cake mit Beeren
3ωρ.