
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
Schokoladenkuchen
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln, gehobelt20 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Zucker150 g
-
brauner Zucker100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Kakao40 g
-
Mehl140 g
Bienenstichkruste
-
Butter50 g
-
Zucker40 g
-
Honig40 g
-
Salz1 Prise
-
Milch20 g
-
Mandeln, gehobelt100 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
440 kcal /
1840 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3 Std.
Lila Kuhflecken-Kuchen
5 Std.
Giant Cookie for 2
30 Min
Mandelblätter
50 Min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2 Std.
High Protein Cheesecake
8 Std.
Orangenplätzchen
2 Std. 10 Min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 Std.
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 Min
Kuchen im Glas
40 Min