
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eisgugelhupf mit Beerensauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
12 Portionen
Υλικά
Beerensauce
-
Brombeeren150 g
-
Himbeeren150 g
-
Zucker60 g
Eisgugelhupf
-
Schlagobers320 g
-
Vanille, gemahlen½ TL
-
Eier4
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale gerieben1 TL
-
Zucker180 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
Geröstete Mandeln und Fertigstellung
-
Mandelsplitter20 g
-
Brombeeren zum Garnieren
-
Himbeeren zum Garnieren
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1034 kJ /
247 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Fedlkoch
10ωρ. 35 λεπτ.
Erdbeer-Macarons
26ωρ.
Weiße Schokoladenmousse
5ωρ. 30 λεπτ.
Marillen-Blätterteig-Tartelettes mit Vanilleeis
5ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Crème Brûlée
25 λεπτ.
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1ωρ.
Amarettini-Parfait
5ωρ. 50 λεπτ.
Karamell-Popcorn
40 λεπτ.
Kiwi-Eispops
6ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeer-Joghurt-Creme
3ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4ωρ. 50 λεπτ.