Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes

Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes

4.6 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • olive oil
    80 g
  • soy sauce
    50 g
  • brown sugar
    ½ tsp
  • lemon, preferably organic zest and juice
    1
  • frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted
    4
  • fresh root ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled and sliced
    5 - 10 g
  • garlic clove
    1
  • shallots cut in pieces
    100 g
  • leek white part only, cut in pieces
    100 g
  • celery stalks cut in pieces
    100 g
  • frozen green peas
    350 g
    350 g carrots, cut in small pieces
  • water
    450 g
  • salt
    2 tsp
  • potatoes cut in pieces (1 cm)
    250 g
  • mixed vegetables
    400 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • single cream, approx. 18% fat to taste
    50 - 100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 713 kcal / 2984 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 10.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων