
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted4
-
fresh root ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
leek white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
mixed vegetables400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream, approx. 18% fat to taste50 - 100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
713 kcal /
2984 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Καμία βαθμολογία
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Ossobuco Milanese
3ωρ. 25 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
Καμία βαθμολογία
Eggplant and Lentil Salad
40 λεπτ.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Eggplant and Lentil Salad
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Καμία βαθμολογία
Parmesan Mini-puddings, Steamed Beef, Vegetables and Gravy
Καμία βαθμολογία