
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted4
-
fresh root ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
leek white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
mixed vegetables400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream, approx. 18% fat to taste50 - 100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
713 kcal /
2984 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Keine Bewertungen
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Keine Bewertungen
Parmesan Mini-puddings, Steamed Beef, Vegetables and Gravy
Keine Bewertungen
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
Keine Bewertungen
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min