
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
400 g migdałów, blanszowanych
-
2 płaty andrutów
-
400 g miodu płynnego
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
460 kcal /
1926 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA FRANCUSKA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOwocowe lody na patyku
5ωρ. 50 λεπτ.
Czeskie knedliki z jagodami
45 λεπτ.
Naleśnikowe płatki śniadaniowe
40 λεπτ.
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1ωρ. 15 λεπτ.
Galette z borówkami
1ωρ. 25 λεπτ.
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1ωρ. 40 λεπτ.
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4ωρ. 45 λεπτ.
Brazylijskie banoffee
1ωρ. 25 λεπτ.
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8ωρ.
Tiramisu truskawkowe
3ωρ. 35 λεπτ.
Islandzki sernik na zimno z jagodami
6ωρ. 30 λεπτ.
Granita z nektarynek
6ωρ. 20 λεπτ.