
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
migdałów, blanszowanych400 g
-
andrutów2 płaty
-
miodu płynnego400 g
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
460 kcal /
1926 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA FRANCUSKA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto z truskawkami
8ωρ. 30 λεπτ.
Tiramisu truskawkowe
3ωρ. 35 λεπτ.
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8ωρ.
Galette z borówkami
1ωρ. 25 λεπτ.
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4ωρ. 30 λεπτ.
Jogurtowe ciasto z borówkami i kruszonką
1ωρ.
Trifle truskawkowe z kremem mascarpone
50 λεπτ.
Sernik na zimno z owocami w galaretce
9ωρ. 10 λεπτ.
Truskawkowa chmurka w pucharkach
3ωρ.
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 λεπτ.
Sernik truskawkowy na zimno
8ωρ. 30 λεπτ.
Tartaletki z truskawkami
1ωρ. 20 λεπτ.