Συσκευές & Αξεσουάρ
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
400 g migdałów, blanszowanych
-
2 płaty andrutów
-
400 g miodu płynnego
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1926 kJ /
460 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24ωρ. 50 λεπτ.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 λεπτ.
Brazylijskie banoffee
1ωρ. 25 λεπτ.
Świąteczne trifle piernikowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9ωρ. 45 λεπτ.
Malinowa chmurka
12ωρ. 5 λεπτ.
Czekoladowe doniczki z malinami
1ωρ. 25 λεπτ.
Bajaderki
1ωρ. 15 λεπτ.
Deser plaża
2ωρ. 30 λεπτ.
Makaroniki truskawkowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Kartofelki marcepanowe
1ωρ. 15 λεπτ.
Kremówka w pucharkach
4ωρ.